Sertai Program AFFILIATE terbesar di Malaysia dan mula membuat keuntungan!
Beribu-ribu rakan-rakan telah memilih ServisMurah Affiliate Program untuk menjana pendapatan tambahan secara online sahaja.

MAHU BUAT DUIT SECARA ONLINE?

Terima kasih saya ucapkan kepada anda kerana berjaya datang ke laman web ServisMurah. Inilah laman web dimana ramai programmer, web designer, pereka grafik, ebook seller dan ramai lagi yang berkumpul untuk menjual produk dan servis mereka jalankan.

Berita baik untuk anda !!! Saya ingin melantik anda sebagai partner untuk MENJANA PENDAPATAN melalui sistem AFFILIATE. Secara perniagaannya, pihak pengurusan ServisMurah ingin berkongsi sebahagian dari hasil jualan kepada anda yang dipanggil KOMISEN.
Hasil dari duit KOMISEN yang anda dapat ianya mampu membayar bil-bil, membeli topup dan shopping online :)

BAGAIMANA AFFILIATE PROGRAM INI BERFUNGSI?
Pihak ServisMurah anda menyediakan Unique URL Link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
Tugas anda, mempromosikan Link tersebut. SEMUDAH ABC.
DAFTAR > PROMOSI URL > DAPAT KOMISEN

KEAHLIAN PERCUMA.
Tiada sebarang yuran dikenakan untuk menjadi AFFILIATE. Malahan pihak ServisMurah yang akan memberi hasil jualan kepada anda.

BAGAIMANA KOMISEN DIAGIHKAN.
Di dalam website jualan ServisMurah terdapat servis yang berharga RM10, RM20 dan seterusnya. Berikut agihan yang ditawarkan.

Sebagai contoh Ahmad telah daftar dibawah AFFILIATE anda.
Ahmad tertarik dengan servis yang bernilai RM10 dan Ahmad membeli servis tersebut. Setiap pembelian Ahmad, anda akan dapat KOMISEN seperti berikut :
  • Setiap pembelian Ahmad dengan servis yang berharga RM10, anda akan dapat 50sen
  • Setiap pembelian Ahmad dengan servis yang berharga RM20-RM50, anda akan dapat RM1.00
  • Setiap pembelian Ahmad dengan servis yang berharga RM60-RM100, anda akan dapat RM2.00
  • Setiap pembelian Ahmad dengan servis yang berharga RM110-keatas, anda akan dapat RM3.00

Berita baik : Pihak pengurusan ServisMurah sedang bekerja untuk anda mendapat komisyen pada level ke2 dimana kalau Ahmad dapat jualan dari AFFILIATE nya. Anda juga boleh dapat !!!!

SISTEM BERPUSAT
ServisMurah menggunakan konsep sistem AFFILIATE berpusat. Bermaksud, anda hanya perlu mendaftar sekali sahaja, dan anda boleh promosikan beratus-ratus produk yang yang anda anggap relevan. Tidak perlu lagi untuk mendaftar berulang-ulangkali setiap kali anda ingin mempromosikan sesuatu produk sebagai AFFILIATE.

ALAT PEMASARAN DISEDIAKAN
Setiap produk disertakan juga dengan bahan-bahan promosi yang menarik seperti banner, teks iklan dan sebagainya. Ianya memudahkan anda untuk melakukan aktiviti promosi.

HAD PENGELUARAN
Tiada Had Pengeluaran bagi Pemegang Akuan Maybank dan CIMB.
Had Pengeluaran mestilah RM10.00 ke atas bagi pemegang Akuan selain di atas. Pastikan maklumat perbankan anda adalah tepat.

BERITA BAIK!!!
Pihak ServisMurah akan membantu anda dalam promosi AFFILIATE anda. Pihak kami akan pilih secara random dan pada yang rajin mempromosikan link AFFILIATE. Amacam??? Kami akan sentiasa membantu anda. Kami ada 50 Group WhatsApp, 100 Telegram Channel dan 1000 FB Group. Instagram dan twitter akan datang. Semua media sosial ini akan kami gunakan untuk membantu mempromosikan link anda. YE SAYA SEDIA MEMBANTU ANDA!!!!


Yang benar,
Pihak Pengurusan dan Kewangan
ServisMurah

Hubungi : http://servismurah.com/contact